skip to Main Content

Van de Berg Life Programma’s

Sportschool van de Berg is een totaalconcept met verschillende doelgerichte lifestyleprogramma’s. Je wordt begeleid door het complete team bestaande uit personal trainers, koks, voedingsdeskundigen en groeples docenten. Sportschool van de Berg biedt je de service van al deze specialisten aan in één pakket. Onder begeleiding van deze professionals geven wij trainingen op maat, een persoonlijk voedingsadvies, regelmatige health check-ups, kookworkshops en educatieve seminars voor blijvend resultaat.

Personal training

In het personal programma train je een-op-een met een personal trainer. Zo is er maximale persoonlijke aandacht en bereik je nog sneller je doel.

Small group training

De programma’s zijn ontwikkeld voor kleine groepen van maximaal 10 personen. Je traint minimaal drie keer per week, gefocust op jouw doelen. Afhankelijk van je doelen en resultaten kun je doorstromen naar andere programma’s.

Aanvullende lessen

Om je nog beter te voelen kun je je inschrijven voor een van de aanvullende lessen, zoals pilates, yoga, kickfun en High Intensity Interval Training.

Onze pijlers

sporten
voeding
lifestyle

VAN DE BERG LIFE PROGRAMMA’S

Lose Weight

Start nu met effectief afvallen
Stok achter de deur
Gegarandeerd
Lees meer

Get rid of the Pain

Zittend werk? Pijn en stijf?
Hier wordt aan gewerkt met
zorgvuldig oog voor lichaam en geest
Lees meer
Back To Top