skip to Main Content

Get rid of the Pain

Training van rug en lichaamshouding in Amsterdam

Voor veel mensen is trainen een hele strijd. Om te beginnen heb je een zittende baan, ga je met de auto of OV naar het werk en thuis heb je veel te doen. Daarnaast ga je thuis op de bank even bijkomen. Je weet dat het niet goed is voor je, maar je word overladen met werk. Zoek dan je weg maar tussen allerlei aanbiedingen van diverse sportscholen en trainingsprogramma’s. En dan moet je vervolgens de motivatie en het doorzettingsvermogen hebben om in je eentje daar te gaan trainen. Dat kan slimmer en leuker!

fitness-kickfun-legday01

Trainen in Amsterdam West

Wij geloven niet in een onbegeleid trainings traject, want dat geeft op korte termijn tot geen resultaten en leidt tot het opgeven van sporten. Bovendien kun je wel wat coaching gebruiken om je oude patronen te doorbreken en je smoezen te doorzien. De enige manier om blijvend resultaat te bereiken, is te kiezen voor een gezonde lifestyle.

Het Van de Berg Get Rid of the Pain programma is ontwikkeld om een gezond lichaam te ontwikkelen. De balans in het spier, skelet en zenuwstelsel te herstellen en te behouden. Het programma integreert beweging en coaching. Wij leggen de focus op bewust leven door aandacht te besteden aan de bewegingsnorm, aandacht voor jezelf en coaching om weer actief in het leven te staan. Zo behaal je op korte als op lange termijn resultaten en krijg je de inzichten om definitief je lifestyle te verbeteren.

Succesvol trainen

Heb je een stok achter de deur nodig? Dan is dit programma absoluut wat voor jou! Tijdens een intakegesprek wordt je fysiek getest, bespreken we je lifestyle en onderzoeken hoe die tot stand is gekomen. We definiëren jouw doelen, je krijgt een persoonlijk lifestyleadvies en je krijgt regelmatige health check-ups.

Samen fit

Hierna ben je helemaal klaar om te starten met de Small Group Trainingen. De trainingen zijn gericht op houdingverbetering, conditie en spierversterking. Deze trainingen doe je 2x per week. Daarnaast wordt je getraind door een personal trainer 1x per week.

De combinatie van een persoonlijk lifestyleadvies, 3 trainingssessies per week, regelmatige health check-ups, kookworkshops en regelmatige coaching zorgen ervoor dat je nu eindelijk van de bank afkomt en kan werken aan een gezonde lifestyle.

Wil je graag je lichaamshouding verbeteren? Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Onze pijlers

sporten
voeding
lifestyle

INVESTEER IN JOUW GEZONDHEID

3 maanden
€ 199,-
per maand
  • 1 op 1 training
    (1x p week)
  • Small group training
    (2x p week)
  • Fysieke test
  • Intake
  • Health check ups

Inschrijfgeld € 25,- | Alle prijzen inclusief 6% btw
Na de eerste contractperiode kun je het abonnement verlengen met een opzegtermijn van 1 maand.

Back To Top