skip to Main Content

Lose Weight

Afvallen in Amsterdam

Voor veel mensen is afvallen een hele strijd. Om te beginnen zijn er enorm veel verschillende diëten en er duikt telkens wel een nieuwe food hype op. Daarnaast word je overladen met aanbiedingen van diverse sportscholen en trainingsprogramma’s. En dan moet je vervolgens de motivatie en het doorzettingsvermogen hebben om in je eentje af te vallen. Dat kan slimmer en leuker!

FB-NAO-Beeld-2

Afvallen in Amsterdam-West

Wij geloven niet in een dieet, want dat geeft alleen op korte termijn resultaten en leidt tot het bekende jojo-effect. De enige manier om blijvend resultaat te bereiken, is te kiezen voor een gezonde lifestyle.
Het Van de Berg afvalprogramma is ontwikkeld om gewicht te verliezen en te behouden. Het programma integreert voeding, beweging en coaching. Wij leggen de focus op bewust eten door aandacht te besteden aan portiegroottes, maaltijdverdeling en specifieke productkeuzes. Zo behaal je op korte én op lange termijn resultaten en krijg je de inzichten om definitief je lifestyle te verbeteren.

Succesvol afvallen

Heb je een stok achter de deur nodig? Dan is dit programma absoluut wat voor jou! Tijdens een intakegesprek wordt je gewogen en gemeten, bekijken we je lichaamsbouw, bespreken we je eetptaroon en lifestyle en onderzoeken hoe die tot stand is gekomen. We definiëren jouw doelen, je krijgt een persoonlijk voedingsadvies en je wordt regelmatig online en life gecoached.

Samen fit

Hierna ben je helemaal klaar om te starten met de lose weight Small Group Trainingen. De trainingen zijn gericht op vetverbranding, conditie en spierversterking. Deze trainingen doe je 2x per week. Daarnaast wordt je getraind door een personal trainer 1x per week.

De combinatie van een persoonlijk voedingsadvies, 3 trainingssessies per week, voedingsseminars, kookworkshops en regelmatige coaching zorgen ervoor dat je nu eindelijk van de overtollige kilo’s afkomt en kan werken aan een gezonde lifestyle.

Wil je graag afvallen? Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend intakegesprek!

Onze pijlers

sporten
voeding
lifestyle

INVESTEER IN JOUW GEZONDHEID

3 maanden
€ 289,-
per maand
 • 1 op 1 training
  (1x p week)
 • Small group training
  (2x p week)
 • Voedingsadvies
 • Intake
 • Lifecoaching
 • Wekelijkse weegmomenten
 • Online coaching

Inschrijfgeld € 25,- | Alle prijzen inclusief 6% btw
Na de eerste contractperiode kun je het abonnement verlengen met een opzegtermijn van 1 maand.

Back To Top